Malaysia Vintage & Retro Clothing Online Store

Shop Now!

Long Sleeve Vintage Dresses

Beautiful Japan and USA Vintage Dresses here
Shop Now!

Short Sleeve Vintage Dresses

Grab More Stunning Vintage Dresses
Read More

Short and Long Sleeve Blouses

Now on OFFER RM10 each. While stock last!
Shop Now!

Sleeveless Tops

Nice Sleeveless Tops at RM10!
Shop Now!

Short Sleeve Shirts

Formal Shirts and Blouses

KATALOG - VINTAGE RETRO SKIRTS (BATCH 1)



LaishCloset4u juga menjual pelbagai design skirt yang merupakan bundle Gred A (New Bundle & Vintage) yang sesuai untuk ke Pejabat, Casual & Smart Casual.
Semua cantik-cantik & ada yang masih dengan tag. 

Skirt labuh yang sesuai untuk muslimah, senteng dan juga mini skirt. Pelbagai material kain seperti polyester, cotton, baldu, wool, chiffon, denim (jeans) dan banyak lagi. Juga untuk yang mencari tema Vintage, Retro, Chic! Pastinya ada yang menarik minat anda! =)
  
NOTE : New Bundle - New Old Stock / Reject Items / Clearance Stock

****************************************************************************
Read More

KATALOG - VINTAGE & RETRO SHORT SLEEVE SHIRTS (BATCH 1)


Short Sleeve Vintage, Branded & also Very Nice Design Blouses From Japan & USA. Chiffon, Satin, Embroidery, Lace, Cotton, Lycra and more blouses. Mostly can be used as formal wear. You can mix and match it. Let view & grab it!!

Blouse & kemeja lengan pendek perempuan bertemakan vintage & retro! Sesuai untuk ke pejabat, kuliah atau sekadar berjalan-jalan =). Vintage Gred A dari Jepun & USA. Original Vintage ok!

****************************************************************************
Read More

KATALOG - VINTAGE RETRO LADIES PANTS


A collection of vintage cotton, silky, polyester pants for ladies.
 Most of items branded and selected from Japan & USA. 
Menjual seluar bundle wanita berkualiti tinggi.
Mengutamakan seluar bertemakan vintage & retro.

PLEASE REFER GUIDELINE PHOTO 
WAIST MEASUREMENT IS NOT PANTS SIZE. 

NOTE : New Bundle - New Old Stock / Reject Items / Clearance Stock
****************************************************************************

Read More

LC4u's Outdoor Activities, Expo, Event

Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
Antara Aktiviti Outdoor LaishCloset4u

I) Booth LC4u at Uitm Shah Alam (Dataran Cendekia)
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online

Yuhuu.. ada yg request LC4u buka booth di Dataran Cendekia.. 


So apa lagi.. heheh.. Tadaaa...
Tapi kat Dataran Cedekia ni booth buka pukul 10.30am sampai la 10.30mlm.. 
Haaa pueh pilih baju =)

Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
Gambar diambil waktu malam
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
Kat bawah ni pulak gambar yang sempat capture. Antara customer yg dtg dgn baju yg diorg beli sebelum ni.. TQ for support us!! Lovely <3
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online

Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online

Yang share gambar via bluetooth pun ade..
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online


Ni booth di DC juga. Tapi bila undi dapat tapak belakang.. huhu.. Susunan booth pun macam tak teratur.. 

Mula-mula sedih gak. Yela booth kena hadang dgn khemah lain (yg buka petang smpi malam je). Nasib baik reg cust hari-hari dtg cari.. Customer baru pun bertambah sebab booth di laluan lain. =)




by Butik Bundle Wanita Online

II) Booth LC4u at UiTM Shah Alam (Menara)


Hi! Aritu LC4u berkesempatan buka booth di UiTM Shah Alam. Alhamdulillah respondnya sangat best! Walaupun ada booth lain jual bundle juga, tapi tetap juga booth LC4u 'dikerumun'. Alhamdulillah ramai yang cakap murah dan cantik. Tapi ada juga yang salah faham beza harga antara pakaian bundle LC4u dan bundle lain. Kami jual bundle gred A yunk.. dress siap ada lining, tengok kain, renda dan kerawang pun blh tau bezanya. Sesuai sangat utk pergi dinner!! Vogue gitu!! Haha.. Walaupun bundle, tapi banyak yang datang macam baru. Banyak juga yang masih ada tag harga (bahasa Jepun) kat situ tau. Kebanyakan yang pernah beli bundle Gred A, cakap LC4u jual murahhh sangat dari harga pasaran. Special for u darling =)
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online


Staff dan student sama-sama addicted bundle.. hehe


Mencari jubah / long dress untuk ke kelas =)






Adik comel ni nak test dress. 



Alhamdulillah muat juga. Comel tol!! Berjaya gak dia grab 1 dress =)


Ahli mesyuarat tingkap = ika



Takde hal punya kalau nak try. Sarung terus baru puas ati. 
Kalau beli online dapat tengok je..










Antara regular customer. Hari-hari cari stok baru. Haha

Jiran sebelah booth yang menjual shawl : Zuhra @ cosmoladiess

Antara comment FB dari customer LC4u di UiTM




by Butik Bundle Wanita Online

III) Booth Ladies Beautiful Bundle di Convo UKM, Bangi 2012

Special to all vintage lovers!!

 Boleh dapatkan koleksi LaishCloset4u di booth E14 tau 
(Berhadapan booth Bawal Aidijuma). 
Lebih2 lagi untuk customer yg sebelum ni cuma beli online. 
Kami di sini 11am hingga 10pm sampai 23hb Oct. 
Tapi cuma bawa blouse je. Dress x cukup stok. Blh grab di blog ye..

Ok dah siap setting booth.


Blazer yg stylo pun banyak..




Muka siyum bila order on9 masuk =)

************
Untuk koleksi vintage & retro, sila klik link di bawah
****************************************************************************

Read More

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
JobsMagBlogJobsMag.InThingsGuide

How To Order

WhatsApp Gambar ke:

Pastikan:
- No Call.
- No C.O.D.
- No tawar menawar.
- Details & ukuran setiap baju dibaca terlebih dahulu.
- Jangan minta gambar melalui whatApp (anda pilih & send)
- Pastikan T&C & Customer Service telah dibaca.
- Harga belum termasuk kos penghantaran.

Happy shopping !

ORDER BY EMAIL

Please Read

1 - Please read the Terms & Conditions and Customer Service before any purchase.
2 - Size shown are estimation only. Please check the measurement.
3 - All measurement in inches. 1 inch = 2.54cm
4 - Definition of the type of fabric - Please refer Material
5 - Price is fixed.
6 - Price does not include postage. Postage =RM8 (WM) & RM12(S&S).
** FAST PAYMENT BASIS.

We on Media!

We on Media!

Payment & Shipping

Payment & Shipping

Like & Share Us on Facebook ;)

Blog Followers

Google+ Followers

Original Vintage For Ladies by LaishCloset4u. Powered by Blogger.

Copyright © PrelovedVintageHouse | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com